maanantai 12. elokuuta 2013

Raidakkaita ja muutoksen tuulia

Puikot ovat kyllä kilisseet, mutta valmistuminen on kovin hidasta ollut. Osasyynä siihen on tämä nuori mies:


Mun nuorimmainen aloitti siis tänään ekan luokan ja viime viikko on mennyt nuoren herran huonetta remontoidessa. Edellinen asukas oli maalannut seinät vaaleanpunaisiksi ja huoneessa oli myös vaaleanpunakuvioiset tapetit. Ei muuta kun valkoista maalia päälle ja uutta tapettia vähän hillitymmissä väreissä, niin avot, koululaisen huone näytti suurenevan heti monella neliöllä ja raikastui todella paljon. Huone ei muutenkaan ole pieni, kun on 4 m x 3,5 m ja nyt näyttää todella avaralta, kun on vaaleaa pintaa.

Vielä olisi yhden makuuhuoneen pintaremontti edessä. Huone on muutenkin todella pieni ja kun seinät on tummanharmaat ja tummanturkoosit, niin vaikuttaa tosi pimeältä ja ahtaalta. Kun tässä ehtisi ja saisi inspiraation, niin tarvii laittaa sekin huone kuntoon.

Mutta tässä niitä puikoilta pudonneita:


Naisten noin 39-kokoiset raitasukat keltaista ja oranssia 7 veljestä sekä Linnut-sarjan Papukaijan jämiä. Lankaa näihin meni 128 grammaa.


Näissä polvimittaisissa sukissa on lankana muutaman vuoden takainen 7 veljestä Raita. Aloitin molemmat sukat omilta keriltään ja kuinkas ollakaan, toisen kerän vaaleammat vaaleanpunaiset osat olivat ikäänkuin vain osittain värjäytyneet, valkolaikkuiset. Laitoin Novitalle reklamaatiota ja parin päivän kuluttua postilaatikossa odotti 2 kerää vaaleanpunaruskeavalkoista Raitaa sekä 1 kerä vaalean beigeä 7 veljestä.

Kokoa näillä sukilla on noin 38 ja lankaa kului 173 grammaa. Elokuun langankulutus siis tähän mennessä 301 grammaa.

2 kommenttia:

  1. Kauniita sukkia! :) Mukavaa koulutaivalta lapsukaiselle.

    VastaaPoista
  2. Ensimmäinen koulupäivä on aina jännittävä. Meidän nuorimmainen lähti kolmannelle luokalle.
    Kauniita sukkia! Kannattaa laittaa palautetta, jos langassa on jotain häikkää. Mullekin Novita on aina korvannut, kun olen laittanut reklamaatiota.

    VastaaPoista