torstai 22. elokuuta 2013

Raidallisia

Puikoilta on taas pudonnut raidallisia sukkia:


Musta-kirjava-raidallisissa sukissa lankana musta ja valkoinen sekä Sateenkaari-Raita 7 veljestä. Näihin noin kokoa 39 oleviin sukkiin kului lankaa 118 grammaa. Valkoinen omasta mielestäni raikastaa mukavasti tuota vartta.Näistä noin 37-kokoisista sukista ei ainakaan väriä puutu, vihreä-pinkki-yhdistelmästä tuli omasta mielestäni aika kiva. Eiköhän näillekin käyttäjä löydy. 7 veljestä meni yhteensä 114 grammaa.Näiden sukkien 7 veljestä Linnut-sarjan Peippo pyöri lankalaatikossa kauan. Viime viikolla sitten päätin, että nyt riittää näiden kerien pyörittely ja otin ne puikoille. Pari päivää vietin koulutuksessa ja siellä neuloin suurimman osan näist sukista. Oikeastaan aika kivat, vaikka kerällä väri jotenkaan ei inspiroinut. 37-kokoisiin sukkiin meni lankaa 159 grammaa.Nämä nilkkamittaiset sukat on itsevärjättyjä 7 veljeksiä, en vaan muista, millä mahdoin nämä langat värjätä. Itsevärjättyjä lankoja on iso laatikollinen ja kai nekin voisi joskus käyttää pois, etteivät lankalaatikossa pölyynny. Lankaa kului 73 grammaa.

Elokuun langankulutus tähän mennessä 765 grammaa, joten eiköhän kilon tavoite tässäkin kuussa ylity.

Olen muutamana päivänä maininnut miehelleni, että tarvis poiketa ostamassa mustaa 7 veljestä, kun se on ihan loppu ja olisi monta sukkasuunnitelmaa sitä vaille. Mies siihen totesi, että nyt ei ostella mitään lankoja ennenkun nuo olemassaolevat laatikot mahtuvat sovinnolla kiinni. No, tänään aamulla vanhenemiseni kunniaksi (vaiko lohduttaakseen) mies toi paperikassin, josta paljastui 3 kerää mustaa 7 veljestä, Muumimuki ja Ässä-arpa. Raaputtelin arvan siinä aamupalan syömisen lomassa ja tsadaa, voitin 5 euroa :D En ikinä ennen oo voittanu arvoista mitään, joskus kauan sitten lotosta jotain pikkuvoittoja, mutta raaputusarvoista en ikinä. Mieheni siis kyllä kuuntelee, mitä puhun, vaikkei aina ihan siltä tunnu ;) Ihana mies <3

4 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä sukkia! :) Onnea vanhenemisen johdosta! Sulla on sama synttäripäivä kuin mun veljellä, ja mulla on myös mieheni kanssa yhdessäolon vuosipäivä. :)

  VastaaPoista
 2. Sydämelliset onnentoivotukset synttärisi johdosta!
  Miehelläni on myös tänään synttärit. Hän täyttää pyöreitä vuosia.
  t. Susanna maalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla tuli täyteen "puolipyöreitä" vuosia ;)

   Poista