torstai 30. elokuuta 2012

Hups!

Vapaapäivän ajankuluksi järjestelin taas kerran lankojani. Ihan mielenkiinnosta punnitsin langat, kun mies väittää, että niitä on ihan riittävästi. Meinasin tuolilta pudota kun ynnäilin lankoja: 22,2 kiloa! Ok, tähän painoon on laskettu 4 kpl muovisia säilytyslaatikoita, joissa suurin osa langoista on, mutta taas toisaalta kaikki keskeneräiset työt ja niihin varatut langat puuttuvat laskuista. Ja nämä siis vaan sukkalankoja, lisäksi kaapista löytyy Puroa eri värisinä, sekalaisia sekoitelankoja, Huopasta ym yksittäisiä sekalaisia keriä.

Onpahan ainakin materiaalia Sukkasatoa varten :D Jos laskee keskimääräiseksi langankulutukseksi 100 grammaa/pari, niin tuosta määrästähän saa jo yli 200 paria aikaan.

Ensi viikonlopun Karnaluksin reissun jälkeen tarvinnee tehdä jonkinmoinen langanostorajoitus itselle :) Sovitaan vaikka niin, että jokaisesta käytetystä/myydystä/lahjoitetusta 500 grammasta saan ostaa itselle tilalle 150 grammaa lankaa. Lahjaksi saatuja lankoja ei tietenkään lasketa eikä mahdollisia vaihtokauppoja.

Olenko mä ainoa hamsteri vai löytyykö muidenkin kätköistä mahdoton määrä lankaa?

Edit: Täällä arvonnassa lankaa ;)

2 kommenttia:

  1. No onpa sinulla kunnioitettava määrä lankoja, vaikka kyllä meitä lankahamstereita löytyy muitakin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipähän tarvii osta lisää lankaa Sukkasatoon ;) Vaikka todennäköisesti Karnaluksista mukaan tarttuukin jotain...

      Poista