lauantai 25. elokuuta 2012

1-vuotisarvonta

Tämäkin blogi saavutti eilen huiman 1 vuoden iän, joten laitetaan arvonta pystyyn.

1 arvan saat kommentoimalla tätä viestiä. Ja jotta kommentit eivät jää tasolle "osallistun arvontaan", niin kerropa lempparilankasi, mitä siitä olet tehnyt ja miksi juuri se lanka on suosikkisi.

2 arpaa saa kommentoimalla ja liittymällä lukijaksi.

3 arpaa saa kommentoimalla, liittymällä lukijaksi sekä mainostamalla omassa blogissaan.

Aikaa arvontaan osallistumiseen on 2 viikkoa, su 9.9. suoritan arvonnan. Palkintoja lankaa, mitäpä muutakaan :)


17 kommenttia:

 1. Kokeilen onneani yhdellä arvalla!
  Lempparilankani taitaa olla 7 veljestä. Sukkiahan siitä on aina mukava neuloa. Liukuvärjätyt langat ovat suosikkejani. Niillä saa kauniit sukat ilman, että tarvii päätellä 100 langanpäätä.
  Terveisin salainen neuleystäväsi, 18

  VastaaPoista
 2. Hanko-lanka tuntuu vain niin ihanalta käsissä, joten siitä on syntynyt muun muassa keittiöliina ja tossut. Yhdellä arvalla mukana!

  VastaaPoista
 3. liityn lukijaksi, joten osallistun kahdella arvalla. Mun lempparia on varmaan seiskaveikka, siitä olen neulonut ja virkannut hirmuisen kasan pipoja, lapasia ja sukkia! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se lemppari taitaa 7 veljestä olla, taipuu niin moneksi. Sukkia, lapasia, pipoja, pikkuruiset villahousut ja ties mitä kaikkea! Yksi arpa.
  Veera

  VastaaPoista
 5. siperoinen: 1 arvalla arvontaan osallistun ja lempilankani on yleensä se mikä nyt sattuu puikoilla olemaan ja mitä on mukava neuloa. 7 veikasta saa väännettyä perussukkaa, viimeksi tein lyhyt vartiset sukat aniliininpunasesta veikasta anopille. Anoppi ilahtui , joten se oli oikea lanka oikeaan työhön. Siskolleni tikuttelen sukkia Regian extra twist merinosta. Pehmeetä neuloa, mutta pirullista purkaa. ( viha-rakkaus-suhde siis)
  kahdelle ystävälleni tikuttelen sukkia Schoppe wollen Tausendschönistä, Land in Sicht ja Flaschenpost). Onhan se pikkupuikoilla tikuttelua, mutta oikeenlaiset langat ja kuviot muodostaa sen jutun. Ei se lanka niin vaan se langanväritys on tärkeempi minulle.

  Aurinkoista syksyä toivottaa siperoinen

  VastaaPoista
 6. Osallistun yhdellä arvalla ja onnittelen samalla ensimmäisestä vuodesta. Toivottavasti tulee monen monta lisää. Minullakin väri on merkkiä ratkaisevampi, eli ostan milloin mitäkin. Suosin sukkalankoja, minulla on varastossa sellaista merkkiä kuin Jussi, jossa on mukavia värejä. Valmistan eniten erilaisia virkattuja tilkkupeitteitä, jossa langatkin voivat olla `vähän mitä vaan`.

  VastaaPoista
 7. Onnea! 7 veljestä. Villasukkia, jotka kestävät. Yhdellä arvalla mukana. Nimim. Neiti Kesäheinä

  VastaaPoista
 8. Nalle. Vauvalle villasukkia. Ihanan pehmeä lanka. Osallistun yhdellä arvalla. minttu47

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Oisko seiskaveikka, alpakkalangat ihanan pehmoisia:)

  VastaaPoista
 10. Yhdellä arvalla mukana. Nalle taitaa olla lempilankani, olen siitä kutonut reilun 30 vuoden aikana varmaan kaikkea mahdollista.

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana. Lempilankani taitaa olla Regia sukkalangat

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla osallistun. Lempilanka on Fabel ja Regia, olen mieltynyt noihin ohuempiin sukkalankoihin.

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukana.Lempilankani taitaa tällähetkellä olla Fabel ja Regia.
  Olisin liittynyt lukiaksi mutta,siinä kohtaa oli tälläinen teksti Pahoittelemme...

  Gadget on määritetty väärin. Vihje verkkovastaavalle: Varmista, että Käyttäjäraadin asetuksisssa oleva Etusivun URL-osoite on sama kuin tämän sivuston URL-osoite.

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukaan, jos vielä ehtii :-)

  Lempilankani keskeneräisistä töistä päätellen löytyy Adriafil-tehtaan takaa. Esim.knitcol trends on ihastuttava sormikkaisiin värileikeillään.

  VastaaPoista
 15. Yhdellä mukana. Vaikea nimetä vain yhtä lankaa, mutta vastailen nyt vaikkapa step.

  VastaaPoista
 16. Lempilanka....jaa-a. Oikeastaan sellaista ei ole, sillä en ole neulonut niin paljoa. Viimeksi koulussa väänsin jotain pakollista sukanvartta, ja tulos oli kammottava. Tässä päivänä muuanna tosin ilmoittauduin kansalaisopiston neulontakurssille (jonoon jouduin). Olis kiva kerrata ne ihan helpoimmat perusjutut, jotta vois joskus huvikseen puikkoja kilkutella.

  Jos lankaa tulis tännepäin, antaisin ne kuitenkin ensisijaisesti ystävälleni.

  Yhdellä arvalla mukaan. Kuten Sinikka tuossa yllä jo totesikin, lukijaksi ei voi liittyä.

  VastaaPoista
 17. Lempilankani on kunnon sukkalanka, riittävän paksu, 7 veljestä välttää, mieluusti kudon siitä hieman paksummalla langalla.. Sellaisia helppoja ja nopeita juttuja tulee pääasiassa tehtyä; pipoja, sukkia, kaulahuiveja...
  Olen arvonnassa mukana minäkin, yhdellä arvalla, jos vielä huolit.

  VastaaPoista