maanantai 16. heinäkuuta 2012

Väri-ilottelua

En ole muutamaan päivään kerinnyt koneelle ollenkaan, kun meillä on ollu pientä remonttia meneillään. Esitellään nyt vihdoin valmistuneita KYHäilyjä:


KYH 9 eli Peppi-sukat jämälangoista. Koko on noin 38. Näihin saa mukavasti tuhottua pienenpieniä keriä. Lankana tutusti 7 veljestä.


Vihreä-kelta-raidalliset sukat ovat Gjestalin Siljaa, kokoa näillä sukilla noin 32. Ihan peruskauraa ilman mitään kommervenkkejä. KYHäily numero 19.


Pinkkikirjavat sukat ovat Safirgarnia ja luonnonvalkoiset raidat 7 veikkaa. Kokoa näillä kaunokaisilla on noin 38. KYH-työ numero 22.

Äkkiseltään laskettuna vielä olisi 8 paria sukkia kesken KYHäilyn puitteissa, lisäksi ensi maanantaihin mennessä pitäisi saada ensimmäinen KYJY-työ valmiiksi: isän Jussi-sukat. Onneksi on loma ja kun kerran keli tuntuu olevan enempi syyskuinen kuin heinäkuinen, niin istutaan sitten sisällä ja neulotaan. Ja välillä vähän maalataan ja tapetoidaan. Mitäänhän meidän ei pitänyt tälle talolle tehdä, mutta kas kummaa, koko ajan joku asia häiritsee ja se korjataan, mun luonteella heti ja välittömästi :)

Loputkin KYJY-työt pitäisi suunnitella. Kovasti olisi kyllä ideoita, mutta realiteetit iskee vastaan, kun kaikkia ihania neuletakkeja ja paitoja ei millään kuitenkaan ehtisi saada valmiiksi, kun toisinaan tarvii tehdä muutakin kuin istua sohvlla neulomassa :D

1 kommentti: