tiistai 31. heinäkuuta 2012

KYHit valmiit!

Sain kuin sainkin kaikki 23 aloittamaani sukkaparia valmiiksi. Kiire meinasi tulla, mutta viime hetken paniikki korvaa puuttuvan motivaation, eikös se näin mene? Kuvia päivitän tänne heti, kun löydän kameran laturin, joka on mystisesti kadonnut.

Viimeisimpänä valmistui KYH4 eli sydänsukat. Meinasi usko loppua kirjoneuleen kanssa, kun aina langanjuoksut joko lököttävät ihan liian löysinä tai sitten kiristävät rumasti. Mutta sisulla sain sukat tehtyä ja lopputulos on ihan kelvollinen. Paljon vaan lisää harjoitusta kirjoneuleen tekoon, niin josko se alkaisi luonnistua.

Tuskaa meinasivat tuottaa myös Karpalo-sukat (KYH 10) Teeteen Pallaksesta, lähinnä kantapää. Varpaista aloitin ja neuloin vartta sitten niin pitkälle kuin lankaa riitti, jolloin ei jäänyt kuin pienet pätkät lankaa. Harjoitusta vaatii vielä tuo varpaista aloitettujen sukkien kantapään teko, mutta eiköhän se tästä. Hyvänä puolena on se, että voi lankakerän neuloa ihan loppuun asti, ei tarvitse miettiä langan riittävyyttä, eikä jää pieniä nöttösiä lankaa jäljelle.

Tylsyys meinasi iskeä kun neuloin KYH6:ta, miesten ISOJA sukkia vaaleanruskeasta Tuomaksesta. Ihan peruskauraa, mutta tuntui, etteivät valmistu ikinä. Sopivan aivotonta hommaa urheilun seuraamisen rinnalla.

KYH13 (turkoosi-vihreä-kirjavat sukat pojalle) oli virkistävää vaihtelua, kun neuloin ne ohuesta langasta.

Vaaleanpunaiset Piirakka-sukatkin valmistuivat viimeisten joukossa. Lankana 7 Veljestä. Mukava olisi kokeilla samaa kuviota myös ohuemmasta langasta neulottuihin sukkiin, tarvii vähän pähkäillä, paljonko silmukoita tarvitaan.

Nyt keskittymään KyJyilyn loppujen töiden alkuunsaattamiseen :) Onko kellään tietoa, toteutuuko Sukkasato tänä syksynä? Tietäisin vaan suunnitella puuttuvat KyJy-työt sen mukaan, että jos Sukkasato toteutuu, keksin KyJyilyyn jotakin muita töitä, ettei mene koko neulominen ihan sukkatehtailuksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti