keskiviikko 24. elokuuta 2011

Sukkasatoa odotellessa

Ilmojen viiletessä alkaa puikot ja langat huudella taas laatikoistaan, että haluavat käyttöön. Niinpä menin ja ilmoittauduin Sukkasatoon. Tavoitteena on saada sukkia pukinkonttiin ja ennenkaikkea saada lankavarastoa pienennettyä. Jos oikein tsemppaan, voisi tavoitteena oleva 10 paria sukkia täyttyä. Oikeastaan ainoa sukkalanka, jota suostun neulomaan on Novitan 7 veljestä, se kun on sopivan paksua, tasaista ja nopeaa neuloa.

Tällä hetkellä olen asettanut itselleni lankojenostokiellon. Pakko saada yli 3 kilon lankavarastoa pienennettyä ennenkuin voi ostaa lisää. Kielto ei kuitenkaan koske valkoista, luonnonvalkoista eikä vaaleanharmaata lankaa, joita sitten värjäilen kasveilla ;)

Sukkasatoon olen varautunut 3 puikkosatsilla. Paha tapani on aloittaa monta työtä yhtäaikaa. Kun yksi väri alkaa kyllästyttämään, on kiva vaihtaa hetkeksi työtä. Tosin se vaara tässä aina piilee, että hetken päästä on epämääräinen kasa yksittäisiä sukkia ja niiden parien neulominen on työn ja tuskan takana. Josko nyt sukkasadosta saisi kimmokkeen saada kokonainen pari valmiiksi. Ensimmäisenä puikoille taitaa päästä pinkki-vihreä-sini-valkoinen Polkka ja siitä olisi tarkoitus tikutella neiti Ekaluokkalaiselle ihan perusvillasukat pukinkonttiin.

Enää 7 yötä, että saa aloittaa, maltan tuskin odottaa :)

1 kommentti:

  1. Odottavan aika on pitkä... mutta lähestyy, lähestyy..
    Täällä kanssa hiottu taktiikkaa ja kerätty sukkalangat yhteen laatikkoon.
    Tsemppiä!!

    tulepa poikkeemaan blogissani http://samarny.vuodatus.net

    VastaaPoista