keskiviikko 31. elokuuta 2011

Sukkasadon aattona

Täällä jo sormet syyhyää, että pääsisi sukankudinten kimppuun. Mutta huomenna se päivä vihdoin koittaa ja sattumalta mulla sattuu olemaan vapaapäivä, joten voin neuloa vaikka koko päivän.

Poikkesin töiden jälkeen tänään Prismassa katsomassa, josko valkoista seiskaveikkaa olisi kaupassa, että saisin taas värjättävää. Kotona odotti kyllä jo 4 kerää, mutta ne on äkkiä värjätty huomisen aikana, kun kahdella kattilalla värjäilee. Ostin sitten 6 kerää valkoista seiskaveikkaa, ja yhden vaaleanharmaan värjättäväksi. Ja ihan kuin huomaamatta koriin kerääntyi myös kolme kerää Polkkaa, yksi Raita ja pari turkoosia yksiväristä, hups... Tarjouksessa olis ollu myös Rose Mohair Luxia, Tempoa, Kidettä ja jotain villa-silkkilankaa, mutta ne jäi toistaiseksi kauppaan. Yritin tuonkin muovikassillisen seiskaveikkaa salakuljettaa kotiin, mut kiinni jäin :D

Eiliset värjäykset onnistui yli odotusten, laitan niistä vaikka huomenissa kuvaa, kunhan saan kerittyä ja olisi taas luonnonvaloa riittävästi. Nyt padassa porisee marja-aroniavärjäykset, saas nähdä, mitä tulee. Nuo itsevärjätyt värit on kyllä niin ihania <3 Millähän mä raatsin luopua yhdestäkään sukkaparista, jonka noista neulon, kun kaikki on toinen toistaan ihanempia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti