torstai 7. kesäkuuta 2012

Sateenkaarenvärejä ja jämälankoja

KYH 2 eli valkokirjavien raitasukkien valmistuminen meinasi tökkiä pahasti, mutta sainpas ne puikoilta pois ja puikot seuraavalle työlle. Lankanavalkoista Seiskaveikkaa ja Seiskaveikka Raitaa sateenkaaren väreissä, aina 3 kerrosta kumpaakin väriä. Toukokuun puolella tein nuo kuvassa näkyvät samanlaiset mustalla langalla, mutta niitähän ei KYHiin lasketa.Seuraavana puikoille hyppäsivät jämälangat muodostuaksen Peppi-sukiksi. Exäni mummu neuloi mulle aikoinaan paritkin tuollaiset Peppi-sukat ja ne oli ihan ehdottomat lempparit, kunnes hajosivat sekä kantapäistä että päkiöiden alta, sen verran ahkerasti niitä käytin. Ensimmäisessä versiossa oli ommeltu nappeja ja kiinnitelty jopa hakaneuloja :) Aikani pohdiskelin, mitä ihmettä teen pientäkin pienempien jämäkerien kanssa ja olin jo viemässä niitä lapsen päiväkotiin askartelukäyttöön, kunnes keksin, että hyödynnän ne Peppi-sukkiin. Monen monta Seiskaveikan jämäpätkää sain upotettua jo varsiosiin, mutta vielä niitä keränloppuja jäikin.

Tänään pääsi puikoille myös luonnonvalkoinen Seiskaveikka, josta teen lyhytvartiset perussukat työkaverilleni tilaustyönä.

Kehtaankohan edes tunnustaa... Vakaa aikomus oli tänään siivota koti kuntoon niin että huomiselle olisi jäänyt vain kaupassakäynti ja ruokien tekeminen lauantaisiin tupari-/hääbileisiin. Mut mitäs minä teen, kun olen yksin kotona? No istun tietysti puikot käsissä lähes koko päivän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti