maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ensimmäiset KYHäilysukat valmiina

Ensimmäiset tempauksen sukat ovat valmiit, miesten noin 42-kokoiset perussukat. Lankana jälleen kerran tuttu ja turvallinen 7 veljestä vaaleanharmaana. Vihreät raidat viimekesänä itsevärjättyä Seiskaveikkaa.

Valkokirjavat ovat toisen päivän aloitus, valkoista ja sateenkaariraidallista Seiskaveikkaa, 3 kerrosta vuorotellen kummallakin värillä. Mustapunaiset perussukat saivat alkunsa eilisellä automatkalla Tampereelle ja takaisin, eli päivän 3 aloitus.

Tavoitteena KYHissä on saada kaikki aloitukset tehtyä määräaikaan mennessä ja työt valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Yksi tavoite on myös saada jämäkeriä tuhottua. Seiskaveikkaa löytyy kaapista  jos jonkinmoisessa värissä, kaupan väreinä sekä itsevärjättyinä. Blogeja selatessani usein ihastelen muista langoista taiottuja upeita neuleita, mutta jotenkin vaan itse aina päädyn ostamaan perusmarket-lankaa.

Ihana ensimmäinen lomapäivä, kun olen ihan yksin kotona! Kerrankin saa neuloa ihan rauhassa ilman keskeytyksiä. Iltapäivästä tarkoitus olisi käydä poimimassa lupiineja, sekä lehtiä että kukkia ja pistää väripata porisemaan. Josko sitten tarkenisi neuloakin ulkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti