tiistai 5. kesäkuuta 2012

Raitasukat ja uuden opettelua

 KYH 3 eli 38-kokoiset raitasukat Seiskaveikasta valmistuivat eilen illalla. Perussettiä jälleen kerran. Raitalanka ei sitten ota loppuakseen... Kovin jo kuvittelin, että olisin saanut keränloput tuhottua näihin sukkiin, mutta vielä niitä on pienet nöttöset jäljellä.

Ja koska perussukan neulominen perinteisesti alkoi kyllästyttää, päätin opetella neulomaan sukat aloittaen varpaista. Ei se ollutkaan niin vaikeaa, kun mitä kuvittelin. Jotenkin sitä vaan on tehnyt aina niinkuin on tottunut, mutta näköjään vanhakin oppii uusia temppuja. Olen oikeasti neulonut varmaan ainakin 100 sukkaparia varresta aloittaen, kun en ole tajunnut, miten helppoa varpaista aloittaminen on. Ja itse asiassa ainakin omaan jalkaani varpaista aloitettu sukka tuntuu istuvan paremmin kuin perinteisesti sädekavennetut.

Kohta tarvii marssia puikkokauppaan, sen verran monta työtä on kesken, että sopivat sukkapuikot on kaikki varattu. Vai pitäisikö sittenkin tarttua näihin keskenoleviin projekteihin ja neuloa ne loppuun ennen seuraavien aloittamista? Laatikosta meinaan löytyy ennen KYHiä aloitettuja sukkaprojekteja "muutama", joissa osa puikoista lepää.

Onko muuten kenelläkään tietoa, toteutuuko Sukkasato tänä syksynä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti