torstai 10. heinäkuuta 2014

Valmistuneita KYHäilyjä ja muutakinKYHäilyjä on taas muutama valmistunut ja eilen sain vihdoin aikaiseksi päätellä vielä langat, se kun ei kuulu mun lempparihommiin ja usein muuten valmiit sukat odottelee päättelyitä pitkän aikaa.
 
 


KYH5 eli naisten lila-kirjavat nilkkasukat, lankana vaaleanlila 7 veljestä sekä Karamelli Polkka, joka harmittavasti näköjään poistui uusimmasta värikartasta. Lankaa kului 74 grammaa. Koko on noin 38.
 
 
 

KYH19 eli kirjavat vauvasukat jälleen omalla muunnelmalla alkuperäisestä mallista ja lankana tällä kertaa Regia 6-fädig Square Color. Mukava lanka neuloa ja kiva, kun koko ajan langassa tapahtui jotain. Lankaa meni näihin söpöläisiin 45 grammaa.
Turkoosit vauvasukat omalla muunnelmalla Novitan Woolista. Lankaa meni 38 grammaa. Nämä olivat KYHin ulkopuolelta. 


KYH6, miesten sukat noin kokoa 43 beigestä ja petroolista 7 veljeksestä. Langankulutus 178 grammaa.

KYH16, miesten noin 44-kokoiset sukat 7 veljestä Linnut Fasaanista ja petroolista 7 veljeksestä. Lankaa meni 179 grammaa.KYH2 eli naisten pitkävartiset Triojäätelö-sukat (se mulle tuosta langan värityksestä tulee mieleen) kokoa 38. Langankulutus näissä 173 grammaa. Pohkeen takana menee "valepalmikko", josta kuva alla, vaikkakin näkyy melko huonosti. Omista jaloista on hieman haastavaa saada vähänkään onnistuneita kuvia :)Heinäkuun langankuluts tähän mennessä 687 grammaa.

1 kommentti:

  1. Mihin olet kadonnut? Etkö enää pidä blogiasi? Neulotko vielä sukkia? SNYssäkään et ole enää mukana. Onhan kaikki hyvin?

    VastaaPoista