keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Ompelukoneen ulvontaa

Ihanaa, vihdoin kesä ja lämmin on täällä! Mä niin tykkään! Ja kun vielä sattui loma alkamaan viikonloppuna, niin mikäs tässä on ollessa.

Innostuin pitkästä aikaa kaivamaan ompelukoneen esille ja tällaisia olen saanut aikaan:

Kahvipussit ovat päässeet hyötykäyttöön. Näihin kaikkiin kasseihin meni 12 kahvipussia kuhunkin. Kassit on vuoritettu, jotta kestävät paremmin käyttöä ja omasta mielestäni ovat viimeistellymmän näköisiä, kun sisäpuolen saumat eivät näy. Kantohihnoja varten ostin kangaskaupasta nylonnauhaa ja kun meinasin pyllylleni lentää kuullessäni hinnan (1,10 euroa/metri ja kassiin menee 3 metriä), tajusin, että kuormaliinathan on ihan samaa materiaalia ja varmasti kestävät. Satuin niitä löytämään hintaa 80 senttiä/ 3m, joten nyt on hetkeksi materiaalia.

Ihan näin paljoa meillä ei kotona kahvia mene, pusseja olen kerännyt työpaikaltani sekä äitini on pistänyt omalla työpaikallaan keräyksen myös pystyyn. Seuraavana haaveena olisi saada kasaan 12 Brazil-pussia, niistä tulis aika hieno keltainen kassi. Saludo-kassista ei enää montaa pussia puutu, joten se valmistunee ennen Brazil-kassia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti