sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pienistä isoihin

Tällaisia sukkia on viime päivinä tipahdellut puikoilta:


SNYn maaliskuun paketista sain Eagle Knitting-akryylilankaa keltaisena ja vihreäkirjavana, josta syntyi nämä oman mallin mukaan muokatut junasukat vauvalle. Jännästi raidoittui tuo lanka, kun kerällä oli raidoitettu parin-kolmenkymmenen sentin pätkinä. Mulla on pitkään ollu asenneallergia akryylilankoja kohtaan, mutta tämä oli aivan ihanan pehmeää ja muutenkin oikein miellyttävä tuttavuus. Lankaa meni hurjat 36 grammaa.Vihreäkirjavan 7 veljestä Polkan jämät saivat kaverikseen tummanvihreän 7 veljeksen ja tuloksena miesten noin 43-kokoiset perussukat. Lankaa näihin meni 150 grammaa. Ihan niin perussukat, kun vaan olla ja voi.Näillä harmailla naisten sukilla osallituin leikkimieliseen Kaunein harmaa villasukka-äänestykseen Facebookissa. Perusharmaata 7 veljestä (väri 043) meni 120 grammaa. Palmikko on joku vanha peruspalmikko-ohje ja sen molemmilla puolilla kulkee reikäneulerivi. Palmikko jatkuu ihan varpaisiin saakka. Kokoa näillä on noin 37. Malli itse muutamasta mallineuleesta yhdistelty. Näitä oli sen verran mukava neuloa, että voisi tehdä useammatkin, eri väreissä.

Maaliskuun langankulutus tähän mennessä 788 grammaa, joten kaukana tavoitteesta vielä olen. Toisaalta puikoilla on monen monta sukkaa, jotka odottelevat, että pääsevät käsittelyyn.

2 kommenttia:

  1. Nuo harmaat villasukat ovat kyllä oikeasti todella kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kieltämättä myös harmaasta saa kauniit sukat, vaikka ensin itse epäilinkin, koska harmaa on jotenkin niin tylsä väri.

      Poista