sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Marraskuu loppui ja tässä vielä viimeisiä marraskuun aikana valmistuneita:Palmikkolapaset valkoisesta 7 veljeksestä pieneen naisen käteen. Nämä oikeasti kirkkaan valkoiset, kamera tuntuu toistavan värit päin honkia. Jämälaatikosta tämäkin 63 grammaa.SNYltäni sain marraskuun paketissa tätä uutta Nalle Taikaa ja hetihän se oli puikoille pistettävä. Tuloksena junasukat ja lankaa meni 37 grammaa.Musta-harmaata 7 veljestä Polkkaa ja sinistä 7 veljestä, molemmat jämäkorista ja tuloksena lasten lapaset noin ekaluokkalaisen käteen. Langankulutus 53 grammaa.Vihreää ja turkoosia 7 veljestä jämälaatikosta ja niistä muotoutui noin ekaluokkalaiseen käteen sopivat lapaset, jotka meidän nuori herra varasi jo itselleen. Lankaa meni 50 grammaa.Vaaleanpuna-ruskearaidalliset lapaset, kokoa noin ekaluokkalainen. Peruslapaset kiilapeukalolla, 36 silmukalla. Lankaa meni 50 grammaa, ruskea jämälaatikosta.Antrasiitti-sateenkaaren väriset raitasukat noin kokoa 37. Lankaa meni 106 grammaa, jämälangoista kaikki.Nämä sukat ovat oikeasti fuksianpunaiset mustilla raidoilla. Kamera jälleen vääristää värejä. Naisten perussukka, kokoa 38. Langankulutus näihin 108 grammaa.Miesten sukat sinisestä 7 veljeksestä harmailla ja mustilla raidoilla. Koko noin 43 ja langankulutus 164 grammaa.Naisten lapaset samaa sarjaa kuin ylläolevat sukat, fuksiaa ja mustaa. Lankaa väheni varastoista 73 grammaa, mustat jämistä.

Marraskuun langankulutus siis yhteensä huimat 1627 grammaa. Jämälankalaatikon kulutuksen lasken huomenna.

3 kommenttia:

  1. onpa hienoja sukkia ja lapasia.. Anteeksi, että paketin tulo on kestänyt. Saan sen paketin laitettua huomenna tulemaan eli maanantaina lähtee sitten tulemaan.

    T:salainen neuleystäväsi

    VastaaPoista
  2. Kiitos syksyn paketeista. Joulukuun paketti tuli tänään ja vasta ehdin sen avata! Kiitos ja hyvää joulua myös sinulle ja perheellesi! <3

    VastaaPoista