tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulusukkia

Puikoilta on pudonnut jälleen, yllätysyllätys, sukkia.


Miesten sukat kokoa noin 43. Varsi 7 veljestä Raitaa sinisävyisenä muutaman vuoden takaa sekä mustaa 7 veljestä. Lankaa meni 170 grammaa.Näissä miesten noin 43-kokoisissa sukissa varsi itse värjättyä 7 veljestä, teräosat tummanharmaata 7 veljestä. Lankaa meni 173 grammaa.Ruttuvarsisukat kokoa noin 39 äitini tilasi anopilleen. Ohje oli, että sukat eivät saa kiristää. Jussi-lankaa näihin meni 163 grammaa. Varren ohje Novitan sukkalehdestä ja oli nopeasti opittava. Tällä ohjeella tulee varmasti jatkossakin tehtyä sukkia.
Työkaverini tilasi perheelleen sukat. Miehille Jussi-sukat ja naisille modifioituna sydämmillä. Nämä miesten sukat nielivät lankaa 224 grammaa ja ovat kokoa noin 47. Tuon terän neulominen ei tuntunu loppuvan millään ;)


Naisille toivomus oli pinkki-harmaata ja sydämmillä. Tässä kahdet 39-kokoiset ja lankaa näihin meni molempiin 153 grammaa.

Pitkästä aikaa tein minkäänlaista kirjoneuletta ja vähän se vaati harjoittelua, ettei langat kiristäny tai puolestaan jääny liian löysiksi nurjalle puolelle.

Joulukuun langankulutus tähän mennessä 1036 grammaa ja nythän tässä on muutama päivä vapaata ja aikaa neuloa.

Oikein mukavaa ja rauhallista Joulua kaikille blogini lukijoille!

3 kommenttia: