maanantai 20. toukokuuta 2013

SNYn toukokuun paljastuspaketti

Perjantaina puhelin taas piippasi sen merkiksi, että Smartpostissa on paketti odottamassa ja hetihän se olis sieltä haettava.

Mitä ihanaa paketista taas paljastuikaan: kortti, sinikirjava Flotte Socke-lanka (uusi tuttavuus minulle), kerät valkoista, vaaleanliilaa ja keväänvihreää (?) Woolia sekä ihanan vaaleanpunainen kimalle-lanka King Cole Galaxy (tämäkin uusi tuttavuus minulle). Paketista löytyi myös ohje nappinyppysukkiin sekä pussillinen sekalaisia nappeja ohjeen sukkiin käytettäväksi. Kerrassaan upea paketti. Salaiseksi neuleystäväkseni paljastui Phedra.Jotta kesälläkään ei iskisi tekemisen puute (niinkuin se okt:ssa joskus iskisi...), ilmoittauduin Kesäyön hullutukseen. Ja sen verran hullun vikaa löytyy, että kokeilen turnauskestävyyttäni molemmissa sarjoissa, sekä sukka-KYHissä että yleisessä sarjassa. Nyt vaan pitäisi saada valmiiksi puikoilla olevat työt, jotta olisi reilusti puikkoja käytettävissä KYHin alettua.

2 kommenttia:

  1. Kiva että sattui muutama kerä ennestään tuntematonta lankaakin :)

    Lämmintä kesää ja puikkojen kilinää ;)

    VastaaPoista
  2. Hoksasitkohan mitkä nuo kaksi puupalikkaa ja kuminauha välissä on? Se puikkopiika eli siihen väliin saa puikot säilytykseen vaikkapa jos matkalle ottaa mukaan, eivät mene kasista läpi ja silmukat pysyy paikallaan :)

    VastaaPoista