maanantai 20. toukokuuta 2013

Jämien tuhoaminen jatkuu

Pitkä automatka (Hämeenlinna-Kuopio) ja sukankudin on ihan mukava yhdistelmä. Viikonloppuna tuli taas poikettua anopin luona ja kun mies tykkää mielummin ajaa, niin minä käytän ajan tehokkaasti hyödyksi: muutama keskeneräinen sukankudin mukaan ja puikot heilumaan.

Viikonlopun aikana valmistuivat nämä:


7 veljestä Papukaijaa ja oranssia meni 108 grammaa ja niistä valmistui 38-kokoiset naisten sukat. Pitkästä aikaa tein nauhakavennuksen kärkeen, muuten ihan perussukat
.


Ikivanha sinikirjava 7 veljestä on kummitellut jämälankalaatikossa KAUAN ja nyt vihdoin sain osan siitä käytettyä näihin miesten noin 42-kokoisiin sukkiin. Kaverina joko Jussin tai 7 veljeksen farkunsiniset jämät. Lankaa näihin tylsyyksiin meni 163 grammaa.Ja kun isommat sukat alkaa kyllästyttää, teen välillä näitä pieniä söpöläisiä. Punasävyiset ovat kirjavaa Maijaa sekä pinkiä Vilmaa, turkoosit kirjavaa Maijaa. Painoa punaisilla 42 grammaa ja turkooseilla 41 grammaa. Turkoosi lanka meni tiukille, jäi vain noin pari metriä jäljelle.

Jämälankoja on taas 354 grammaa vähemmän ja jämäkuuta vielä pari viikkoa jäljellä. Tiistaista torstaihin vietänkin taas koulutuksessa Lahdessa, joten eiköhän ajomatkojen aikana ja koulutuksessa jotain jämiä saa vielä käytettyä tämän kuun aikana.

Toukokuun langankulutus tähän mennessä 735 grammaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti