sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Terveisiä Tallinnasta

Vietettiin miehen kanssa kulunut viikko talvilomaa ja koska meillä sattui 1-vuotishääpäivä tälle viikolle, poikettiin yhden yön reissulla Tallinnassa. Tai jos ihan tarkkoja ollan, niin meillähän oli vasta 1/4-vuotishääpäivä, karkauspäivänä kun viime vuonna naimisiin karattiin.

Tallinnassa tehtiin jo perinteinen Karnaluks-kierros. Täytyy kyllä kehua miestäni, niin reippaasti mun kanssa siellä kierteli ja ehdotti erilaisia lankoja ostettavaksi. Tällaisiin sitten päädyttiin:


10 kerää  Lane Cervinian Calzetteriaa eri väreissä ( 70% villaa, 30 % polyamidia, 50 g = 150 m) hinta verolla 1,74€
3 kerää Schoeller + Stahlin Zimba Topia ( 80% villaa, 20 % polyamidia, 50 g = 150 m) hinta verolla 2,81€
4 kerää Novitan Jussia hinta verolla 2,53€
1 kerä sinikirjavaa Sport Socks Coloria 4,82€
6 sukkapuikot, metallipuikot 1,5€, bambuiset 3,83€

Nämä kaikki siis vähän alle 60 euroa.

Suosittelen lämpimästi muillekin miehen ottamista mukaan: taas päästiin jonon ohi :) Tällä kertaa jono ei edes ollut pitkä, mutta heti, kun jonon päähän savuimme, tuli myyjä kysymään, olemmeko jonossa. Vastattuamme myöntävästi, hän ilmoitti, että täällä on vapaa kassa. No sinne siis. Viime reissullakin pääsimme jonon ohi, ilmeisesti mies oli silloin jotenkin tuskastuneen oloinen ;)

4 kommenttia:

 1. Olen ihan kade sulle. Itse en ikinä pääse Tallinnassa käsityöntekijän paratiisiin. Aina on matkaseurana ihminen, jota ei käsityöt kiinnosta, joten ei mennä lankojen ym. ihanuuksien perässä. Miestä olen ahkerasti pehmitellyt ja hänet varmaan saankin kaveriksi, jos joskus päästään reissuun ilman jälkikasvua.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 2. Ihanuuksia olet ostellut ja hyvää hääpäivää! t.Sny-13

  VastaaPoista
 3. Laittaisitko vikkiä mistä ostit nämä langat? Tai yleensäkin mistä kannattaa käydä katsomassa??? Mies on viikon päästä lähdössä tallinaan ja voisin hälle laittaa ostoslistaa mukaan ;) t.Sny-13

  VastaaPoista
 4. Nämä langat on ostettu Karnaluksista, iso käsityötukku. Osoite K.A. Hermanni 1. D-terminaalista kävelee puolisen tuntia ja taksit kuulemma tietävät kyllä paikan ;) Jos vironvillaa mielii, niin Sadamarketin yläkerrassa on "koju", jossa on sitä myynnissä. Muihin Tallinnan kauppoihin en itse ole perehtynyt, tarvii ensi kerralla ottaa parin päivän reissu, niin ehtii.

  VastaaPoista