lauantai 2. maaliskuuta 2013

Helmikuisia

Helmikuun lopussa valmistuivat Kuopion reissulla nämä jämälankasukat. Heittelen pienet nöttöset vanhaan kenkälaatikkoon ja nyt nappasin sen mukaan reissuun. Tuloksena taas jälleen kerran Peppi-sukat.


Kokoa sukilla noin 39 ja lankaa sain tuhlattua 190 grammaa. Nyt jäljellä olevt nöttöset ovat jotenkin niin tylsän värisiä, että niistä ei saa yhtä pirteitä sukkia. Täytyy siis neuloa isoista keristä ja keräillä hetken aikaa nöttösiä ;)SNYltäni sain helmikuun paketissa trio-jäätelön väristä 7 Veljestä raitaa ja siitä tein edellisen postauksen lyhytvartiset sukat. Langan käytin loppuun näissä sukissa ja samalla sain omaa varastoni vähän tyhjemmäksi tästä langasta. Tuloksena siis pitkävartiset raitasukat kokoa 38. Lankaa näihin kului 146 grammaa.

Helmikuun langankulutus 1045 grammaa, eli taas rima hipoen yli oman tavoitteen...

Miehen kanssa käytiin Tallinnassa tällä viikolla, siitä seuraavassa postauksessa lisää.

3 kommenttia:

  1. Vau, mitä sukkia! :) Hauskat on kyllä nuo värikkäät jämäsukat, toiset taas niin ihanan harmoniset.

    VastaaPoista
  2. Hauskat nuo peppisukat. Hienosti sointuu kaikki raidat yhteen, sulta saa kivoja vinkkejä sukkiin joita en vain ole tajunnut iste kokeilla ;) Lapset varmasti tykkäisivät tuollaisista iloisen kirjavista sukista. t.Sny-13

    VastaaPoista
  3. Itsekin tykkään Peppi-sukista. Aikoinaan sain lasten isomummoilta paritkin tuollaiset sukat ja pitkävartisina ne oli mun suosikit niin kauan, kunnes menivät puhki. Olivat siis tosi käytetyt, itse asiassa en ole raatsinut heittää niitä pois, kotisukkina menevät vieläkin. Näissä saa mukavasti jämäkeriä kulumaan, sellaisiakin, joista ei muihin töihin riitä. Ideaa saa vapaasti kopioida ;)

    VastaaPoista