perjantai 5. lokakuuta 2012

Vihreää pojanviikarille

Viidennet sukat Sukkasadossa. Herneenvihreästä 7 veljeksestä valmistui sukat joululahjaksi miehen tyttären pojalle, kokoa noin 2-vuotias. Perussukat, 40 silmukalla. Lankaa kului 74 grammaa.


Taannoin tein lupauksen, etten ostele lankoja, ennenkuin olen kuluttanut edellisiä pois. Nyt on ensimmäinen 500 grammaa kulutettu, joten saisin ostaa 150 grammaa tilalle. Tosin nyt mitä olen lankahyllyjä kolunnut, ei mikään kerä ole huudellut "osta mut". Lupaava alku siis.

Seuraavat sukat pääsevät puikoille illalla, jos päivällä keksin, mikä lankakerä tuolta laatikoista olisi se seuraava...

2 kommenttia:

  1. En voi kuin ihmetellä, miten nopeasti neulot sukkaparin. Keskiviikkona oli edellinen postaus valmiista sukkaparista ja perjantaina seuraava.Itse neulon telkkaria katsellessa, mutta juuri muuta en osaa tehdä neuloessani. onko vuorokaudessasi ehkä enemmän tunteja, kuin minulla? Vai oletko supernopea neulomaan? Ihailla täytyy!
    - Salainen neuleystäväsi, 18 -

    VastaaPoista
  2. No, nää on 2-vuotiaan kokoa, joten valmistuvat nopeasti. Neulon kyllä aina kuin mahdollista :) Otan esim. autoon aina kutimet mukaan ja neulon kun mies ajaa. Ja kummasti kuluneen viikon iltavuorot antoi neuleaikaa, kun saa miehen ja lapset pois jaloista ;)

    VastaaPoista