torstai 4. lokakuuta 2012

Lokakuun SNY-paketti

Eilen tuli postipaketin lappu kotiin, tänään vasta pääsin hakemaan paketin. Poika oli mukana ja ihastui heti Muumi-pakettiin. Malttamattomana avasin paketin heti autossa :D Ja katsokaas, mitä mukavaa sieltä löytyi:


Kerä Argentina Color-lankaa, joka on ihan uusi tuttavuus, 5,5-milliset puikot ja langalle sopiva huiviohje frillahuiviin. Ihanaa tuoksua pakettiin toi vanilja-valkosuklaa-kynttilä. Paketista löytyi myös kortti, purkki minttuteetä ja ilmeisestikin lapsille Muumi-tikkarit ja -purkkaa. Ainakin poika heti ne näkiessään sanoi niiden olevan hänelle ja siskolleen :D

Kiitos SNYni, aivan ihana paketti! En ole aiemmin osallistunut koskaan mihinkään tällaiseen, mutta jatkossa olen ehdottomasti mukana. Jotenkin sitä on niin kaavoihin kangistunut, että aina tulee tehtyä samoja sukkia, samoilla langoilla ja samalla tavalla. Nyt kun sain tällaista lankaa, on "pakko" (siis positiivisessa mielessä) kokeilla ja siirtyä pois siltä omimmalta mukavuusalueelta. Muuten sitä tuskin olisi tullut tehtyä.

5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että paketti tuli perille ja oli mieluinen.Kerroit sny- ilmoittautumislomakkeessa haluavasi kokeilla huivien neulomista. Ajattelin tämän langan ja ohjeen olevan hyvä aloitus. Nythän olet jo neulonut aivan ihanan huivin.Herkut saat nauttia itse tai antaa kenelle haluat, lapset ovat mahtava kohde näille herkuille. Terkkuja lapsille ja sinulle!
  - Salainen neuleystäväsi, 18 -

  VastaaPoista
 2. Onpa pirteän värikästä lankaa :)

  VastaaPoista
 3. Frilla-huivi! Kaunis ja joidenkin mielestä myös kohtuullisen nopea neuloa... itsellä kyllä on viha-rakkaussuhde kyseiseen lankaan =) Kerä tönöttänyt lankavakassa varmaan jo vuden, mutten ole siitä huivia aikaiseksi saanut. Yrittänyt olen ja joskus neulonut jonkinverran, mutta aina on iskenyt purkoosi...

  VastaaPoista
 4. Kynttilän tuoksu kuulostaakin jo aivan ihanalle. Ekat frillahuivini odottavat viimeistelyä. Ihan kiva oli kokeille, minäkin sain lahjaksi langat siihen huiviin =)

  VastaaPoista