keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Jotain pientä

KYH 11 eli pienet junasukat valmistuivat eilen. Lankana jotain kamalaa akryyliä, mutta oli pakko ostaa, kun oli niin suloisen väristä. Sukkien saaja on vielä hämärän peitossa: siskolta tuli eilen viestiä, että olivat jääneet sairaalaan ja synnytystä käynnistellään pikkuhiljaa, mutta tämän tulokkaan sukupuoli on vielä salaisuus. Jos on poika, sukat menevät hänelle vauvalahjaksi, jos tulokas on tyttö, niin kaverini saa vauvan (pitäisi olla poika) heinäkuussa ja annan nämä sukat sitten hänelle.


Lankalaatikkoa kaivellessani käteen osui Nalle Color-kerä vuosien takaa. En kyllä yhtään muista, mitä tästä on pitänyt tulla. Nyt tämän hyvin marinoituneen kerän on tarkoitus neuloutua n. 34-kokoisiksi perussukiksi. KYH 12 siis aloitettu.


Tänään poikkesimme kaverini kanssa Tampereella. Tarkoitus oli käydä vian Ikeassa, mutta eipä tarvinnut kaveriakaan kovin paljon houkutella, että sain hänet mukaani Lankamaailmaan ;) Sieltä mukaan tarttui tämä turkoosinsävyinen Sock Wool-kerä, josta aloitin KYH-työn numeroltaan 13, pojalle sukat, koko noin 31.


Lankamaailmasta tarttui mukaan "vain" 1050 grammaa lankaa, joten varsin kohtuullinen suoritus. Silti asiasta ei parane miehelle puhua, mulla muka on lankaa ihan riittävästi jo muutenkin :D eiköhän nämäkin kerät sukiksi jossain vaiheessa muodostu.


2 kommenttia:

  1. Tätä lukiessasi olet jo varmaan uunituore täti, joten onnittelut!Pikkusukille löytyy onneksi uusi käyttäjä, niin suloiset ovat.

    VastaaPoista
  2. Ei ole vielä siskonpoikaa tai -tyttöä kuulunut, huomenna jatkavat käynnistelyä. Sisko on jo ihan kypsä odotteluun ja tuleva täti odottaa muuten vaan malttamattomana ;) Vähän suunnittelin ristiäislahjaksi neulovani vaaville jonkun asukokonaisuuden, kunhan tiedän, minkäväristä neuloisi. Toki voisi tehdä jotain neutraalia.

    VastaaPoista