maanantai 10. helmikuuta 2014

Polkkaa ja raitaa

Työkaveriltani tuli eräänä aamuna viestiä, että heillä on akuutti villasukkapua, olisko mulla helpotusta siihen. No, toiset sukat oli valmiina, mutta toiset pistin puikoille.


Lankana Novitan Karamelli-Polkkaa, jota kului näihin noin 33-kokoisiin sukkiin 86 grammaa. Työkaverin tytär oli kuulemma oitis ihastunut sukkiin ja niiden väreihin.Näiden sukkien langat ovat jämälankalaatikosta, vanhoja 7 veljeksiä. Lankaa meni yhteensä 90 grammaa näihin noin 34-kokoisiin sukkiin, kaikki siis jämälaatikosta.Kevään SNY-kierroksella sain pariltani 2 kerää Jannea punakirjavana. Yhdistin ne luonnonvalkoiseen 7 veljekseen ja niistä valmistui viikonopun Kuopion reissulla nämä noin 38-kokoiset naisten sukat. Lankaa kului 166 grammaa.

Helmikuun langankulutus avattu 342 grammalla.

Seuraavat sukat ovat jo puikoilla. Ostin uudet hiilikuituiset puikot ja olen ihan täysin rakastunut niihin. Miten niin välineurheilua?

1 kommentti:

  1. Mullakin on yhdet hiilikuitupuikot, kokoa 2. Tykkään niistä tosi paljon. Ovat ihan ehdottomat noin ohuena. Ohuet bambupuikot katkeaa niin helposti. Ei voi neuloa rennosti, kun pitää varoa puikkojen kanssa.

    VastaaPoista