torstai 23. tammikuuta 2014

Mopo karkasi käsistä ja pahasti

Tavoitteena oli kovasti vähentää tämän vuoden aikana lankavarastoa, vaan kuinkas kävikään?


Ensin Tarjoustalon hyllystä ihan väkisin pomppasivat koriin nämä 4 Nalle-kerää.Prisman alelaarin ohi käveltyäni huomasin 3 Nalle Luontopolku-kerän hypänneen ostosten sekaan.Mokomakin Citymarket mainostaa välillä 7 veljestä 3 kerää kympillä ja taas oli tarjous hyödynnettävä, ihan kuin lankaa ei olisi ollut muutenkin jo tarpeeksi. No, onneksi selvisin vain 1 kympin setillä.Lopullisesti mopo karkasi Novitan tehtaanmyymälässä Korialla viime lauantaina. Kävi hyvä tuuri, kerrankin pussilankoina oli Nallea ja 7 veljestä ja niitähän tuli hamstrattua, kaikenkaikkiaan 3,192 kiloa, lisäksi 600 grammaa normaalikeriä.

Lisäksi Facebookin Lankahamstereista ostin 450 grammaa Nallea.

Tammikuussa lankavarasto on siis lihonut 5,392 kiloa, hups! Nyt on pakko ryhdistäytyä ja olla ostolakossa muutama kuukausi.

3 kommenttia:

 1. mitä noi kaks raitalanka kerää tossa etualalla on ? :)

  T: anni, blogista - http://wild-crafts-anni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ne on 7 veljestä Raitaa, poistuva väri, värinumero 825, kirjava pastelli.

  VastaaPoista
 3. No todellakin sulla karkas mopo käsistä. Mutta eihän se haittaa, eihän lankaa voi koskaan olla liikaa. Just kuulin, että alle 100 €: n lankaostoksia ei lasketa. Mä yritän olla ostamatta lankaa, ellei sille ole tiedossa tietty kohde, johon sitä tarviin. Kerran oon sortunut: ostin Tallinnasta 2 kerää, à 50 g, Regiaa. Vieläkin ostos harmittaa, kun en oo lankaa käyttänyt vielä.

  VastaaPoista