sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Salaista postia sekä Hillokellarin kolmas purkki

Perjantaina puhelin piippasi sen merkiksi, että minulle on saapunut paketti. Itsehän olin töissä, joten ei muuta kun lokerokoodia miehelle ja kaunis pyyntö, josko hän voisi käydä paketin hakemassa automaatista. Rakas mieheni suostui, joten sain paketin sittenkin jo perjantaina.


Ja mitä ihanaa paketista paljastuikaan. Kerät vaaleanvihreää ja keltaista 7 veljestä, kerä keväänvihreää Woolia, kortti, mansikkasuklaalevy ja 2 tikkaria sekä ohje omenapiirakkaan. Ihana paketti, juuri mun näköinen. Kiitos! 7 veljekset päässevät piakkoin puikoille ja eiköhän niistäkin sukkia synny.Sukkasatoon valmistui 3 pari, noin 34-kokoiset tyttöjen sukat 7 veljestä fuksiasta ja Papukaijan jämistä. Painoa näillä 91 grammaa. Syyskuun langankulutus siis huimat 166 grammaa tähän mennessä.

4 kommenttia:

 1. Mukava, että paketti tuli perille ja että se oli mieleinen. Siitä omenapiirakasta oli se neste unohtunut merkitä eli siihen tulee 1 dl maitoa taikinaan. (tein sitä piirakkaa kaksi pellillistä tänään ja huomasin, että ohjeesta puuttui)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tuon lähetti salainen ystäväsi. ;) varmaan sen arvasitkin.

   Poista
 2. ihanan värikäs paketti ja kauniit sukat olet neulonut.

  VastaaPoista
 3. Blogiasi oli mukava selata, sillä olet tehnyt niin paljon ihania sukkia! Ja tosi kivasti yhdistellyt värikkäitä ja yksivärisiä lankoja :)

  VastaaPoista