perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannukseksi valmiit ja hamstrausta

Puikot ovat kovasti suihkineet, mutta valmiita ei kovin montaa ole vielä esiteltäväksi.

Nämä kuitenkin jo valmistuivat ja luovuttivat tilansa puikoilla seuraaville tulokkaille:

KYH7, lilasävyiset junasukat


Lankana hyvin kaapissa marinoitunut Nalle Color vuosien takaa. Painoa näillä söpöläisillä on 39 grammaa.

KYH11, siniharmaaraidalliset miesten sukat


Lankana näissä mustaharmaa 7 veljestä Polkka ja sininen jämäkerä 7 veljestä. Painoa näillä miesten noin 43-kokoisilla sukilla on 162 grammaa.

KYH15, vihreät junasukat


Näissä lankana vihreä Silja. Todellisuudessa väri enempi kellertävä kuin kuvassa. Lankaa näihin meni 41 grammaa.

Keäskuun langankulutuksella ei paljon juhlita, koska lankavarasto on "hieman" paisunut tämän viikon aikana. Kuulin huhua, että paikallisessa Prismassa olisi 7 veljestä Raitaa sateenkaaren värisenä, ja eikun suunta sinne. Eilen poikettiin miehen kanssa Korialla Novitan myymälässä ja sieltä kotiutui 3 kassillista lankaa. Laskin siellä ostoskorini lattialle, jotta pääsin hypistelemään jotain lankaa. Mieheni tuli siihen ja kysyi, kumpi kori on mun ja kun totesin molempien olevan, ei asiasta enää keskusteltu ;). Tänään poikettiin Cittarissa ja kun siellä oli Bambut tarjouksessa, niin pakko oli sortua. No, mies sai reissulta telkkarin, joten kummallakaan ei taida olla sanomista toistensa ostoksiin :)

Josko sitä pistäis alulle sukkasarjan viimeiset aloitukset ja kai se on yleisessä sarjassakin loput aloitukset tehtävä, taitaa tulla tiskikukkia paljon lisää, kun kerran Bambuakin kotiutui. Onpahan ainakin kylään mennessä viemisiä :)

4 kommenttia:

 1. Nättejä sukkia! :) Ja lankaahan tarvitaan aina.

  VastaaPoista
 2. Juu, lankaa tarvitaan aina ja kun halvalla saa, on tilaisuus hyödynnettävä :). Ainoa vaan, kun sitä lankaa taitaa olla 25-30 kiloa jo kaapissa...

  VastaaPoista
 3. Lankaahan ei koskaan voi olla liikaa. Ja vielä, kun halvalla saa...
  Mukavaa Juhannuspäivää sinulle!
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 4. Siis munkaan mielestä lankaa ei voi olla liikaa, tosin mieheni on hieman eri mieltä :D Jos en ostaisi yhtään lankaa ja neloisin näitä kilon kuukuasivauhtia pois, mulla riittäisi lankaa reiluksi kahdeksi vuodeksi...

  VastaaPoista