perjantai 12. huhtikuuta 2013

Jämiä

Menin ja ilmoittauduin Jämäkuuhun tavoitteenani tuhota ainakin osa pienenpienistä lankanöttösistä ja aloitetuista keristä.

Tässä tämän aamun inventoinnin tuloksena 7 veikan paksuiset "jämät":


Vähän reilut 4 kiloa pelkkiä aloitettuja keriä ja siis vain paksummat langat, ohuiden laatikoita en ole uskaltanut vielä edes inventoida.

Meidän nuori herra eskarilainen ihmetteli tänään mun lankamäärää (eikä siis nähnyt kuin osan) ja kaupassa kailotti suureen ääneen, ettei nyt tarvii mennä lankahyllylle, etkö muista kuinka PALJON sulla on kotona lankaa... Ja lasten suustahan se totuus kuuluu...

2 kommenttia:

  1. =) Se on näin Jämäkuun aikaan kiva huomata, että ei ole ainoa, jolla on noita lankakasoja valtaisat määrät. Meilläkin Emma 10-v kyselee kovin usein minulta, että miksi sinä TAAS menet tuonne lankahyllylle, vaikka kotona sitä lankaa on kauheasti. Sitten yleensä kyselen takaisin, että miksi haluat uuden Barbien, kun kotona niitä on jo kasa ;) Ihanat nuo pitkävartiset sukat tuolla alapuolella.

    VastaaPoista
  2. Kiva kasa lankoja jämäilyyn, noista tulis komea virkattu torkkupeitto, paloina tai viiruina. Jännä miten toisen langat inspiroi miettimään niistä tekemistä ;), terveisin toinen jämäilijä.

    VastaaPoista