maanantai 7. tammikuuta 2013

Oih, mitä ihanuuksia!

Novitalta on tullut uusi lankojen värikartta keväälle ja kesälle, täällä. Vähänkö ihania! Ihan pakko saada esim. karamellin väristä Polkkaa, Nalle Luontopolun koivua ja jokea ja ja ja... Koskahan nuo tulevat kauppoihin?

Raita-langoista näyttää sateenkaari poistuvan, samoin Huopasesta punainen, niitä tarvii käydä hamstraamassa, koska mulla on suunnitelma juuri niille.

5 kommenttia:

 1. Itse taisin ihastua vähän tuon kannessa näkyvän paidan väreihin. Mutta voi ei, sateenkaaresta mullakin on yksi peittoprojekti, joka kyllä junnaa nyt niin paikallaan kun olla ja voi!

  VastaaPoista
 2. Mullakin on Sateenkaaresta tekeillä ikuisuusprojekti: Isoäidinneliöistä peitto. Harmi, kun en ole laskenut, montako neliötä tulee kerästä. Osaako joku sanoa? Nyt en tiedä, montako kerää pitäisi lankaa hankkia. 63 neliöstä puolet uupuu vielä.
  Onneksi Kouvolan liepeillä on Novitan tehtaanmyymälä, josta saa poistettuja/ poistuvia lankoja halvalla. Sinne siis...
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljonko se yksi neliö painaa? Aloitatko aina samasta tietystä väristä vai siitä mihin edellinen loppuu?

   Poista
 3. En omista vaakaa, jolla voisin neliön punnita. Aloitan aina seuraavan neliön siitä, mihin edellinen loppuu. Ajattelin nyt mitata, kuinka pitkä pätkä lankaa menee yhteen neliöön. Kävin jo kaupoillakin. Cittarissa oli langat alessa, muttei ollut Sateenkaarta. Prismassa oli Sateenkaarta hintaan 7, 50 €. Ei lankoja alessa.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista
 4. Sain mitattua yhteen Isoäidinneliöön kuluvan langan. Minun käsialallani n. 30 m, eli 300 metrin kerästä tulee 10 neliötä.
  - Susanna maalta -

  VastaaPoista