maanantai 10. syyskuuta 2012

Keväänvihreää sekä sateenkaaren värejä

Sukkasatoon ekana parina valmistui musta-sateenkaarenkirjavat perussukat työkaverille tilaustyönä. Peruskauraa 48 silmukalla 7 veljeksestä. Lankaa näihin kului 114 grammaa.


Poikettiin taas viikonloppuna miehen kanssa Tallinnassa ja lauantaina poikettiin Karnaluksissa. Mieskin jaksoi siellä kierrellä ihmeen kauan mun kanssa :)  Tässä osa Karnaluksin tuliaisista, kaikkea en voi täällä vielä esitellä ;) Oikean reunan syksynkirjava vironvilla on Sadamarketin yläkerrasta, paikasta, jossa oli paljonkin vironvillaa eri väreissä myynnissä. Alareunan musta-harmaa-valkoiset löytyivät Rimistä. Lisäksi Karnaluksista löytyi puikkoja ja nappeja sekä kaikkea pientä ja tarpeellista. En sitten tiedä, oliko mieheni kovin kärsivän näköinen kassajonossa, kun yhtäkkiä mies (olisko ollu omistaja itse) viittoi meitä sivummalle ja vei kassan takana olevaan huoneeseen hoitamaan kassa-asioinnin :D


Päätin itsekin vihdoin väkertää jonkinlaisen huivin itselleni, kun syksy tuntuu tekevän tuloaan ja olen monenmonessa blogissa erilaisia huiveja ihaillut. Tämä vihreä on mun näkemys Baktuksesta. Neulottu tuosta vasemman yläkulman vihreästä Madame Tricotin Angora Multicolor-angora-akryyli-sekoitteesta, joista siis toinen kerä vielä jäljellä. Painoa huiville tuli 77 grammaa, joten on unelmankevyt kaulassa. Nyt etsinnässä helppotekoinen pipo-ohje, jonka voisi toteuttaa samasta langasta.


Lanka vaikutti ainakin ensituntumalta siltä, että tätä on ehdottomasti saatava lisää, joten seuraava reissu jo suunnitelmissa :) Äiti voisi tykätä ruskeasävyisestä tällaisesta huivista ja kun valmistuvat niin kovin nopeasti, niin josko näitä muutama neuloisi vaikka muulloinkin lahjaksi annettavaksi.

1 kommentti:

  1. Ompa ihania tuliaisia! Kuulin eilen, että Karnaluksissa voi joutua jonottamaan kassalla jopa tunnin. Itse en ole siellä käynyt. Keskiviikkona menen Tallinnaan, mutta maissa on aikaa vain 4 tuntia. Enkä voi piinata matkaseuralaistakaan liikaa käsityökaupoissa. Ehkä sitten joskus...
    Terkkuja salaiselta neuleystävältäsi, 18

    VastaaPoista